Bedrijfsfeest Salons de Lelie

Uw bedrijfsfeest op een unieke locatie

Staat het jaarlijkse personeelsfeest op de planning of heeft uw bedrijf iets bijzonder te vieren? Wilt u feestelijk uitpakken en uw personeel op een geslaagde dag of avond te trakteren en op die manier de onderlinge band en verstandhouding op de werkvloer versterken? Dan is Salons De Lelie de ideale locatie bij uitstek!

Maar ook indien u als bedrijf een nieuw product of dienst met de nodige luister en media aandacht wil lanceren staan wij met ons team voor u paraat.

Niet alleen de kwaliteit van uw product of dienst is van belang, ook het kader en de presentatie spelen een cruciale rol in hoe het zal ontvangen zal worden bij het grote publiek.

Contacteer ons dus tijdig, breng ons een bezoek en samen met uw wensen en onze ervaring maken we van uw bedrijfsevenement een onvergetelijke gebeurtenis!

Testimonial

"Kwaliteit komt altijd boven drijven zegt men wel eens. En dat is bij jullie niet anders!"
Jos V. uit Diksmuide
"Eén woord voor jullie ondersteuning van ons evenement: super! We zijn absolute fan geworden!"
Ruben G. uit Kemmel
"Goede en correcte afspraken maken de beste vrienden! En dat was bij jullie meer dan ooit het geval! Dikke proficiat daarvoor."
Julia S. uit Middelkerke
"Toplocatie! Topbediening! Topmenu! Kortom TOP!"
Koenraad F. uit Passendale
"Het slechte weer zou écht een spelbreker geweest zijn maar dankzij jullie flexibiliteit en inventiviteit werd het 30 jarig bestaan van ons bedrijf toch een succes! En dat verdient onze oprechte waardering!"
Leona D. uit Brugge
"Julie hebben ons werkelijk in de watten gelegd tijdens onze jaarlijkse managersmeeting. We zijn en blijven onder de indruk van jullie aanpak! A job well done.
George G. uit Koksijde
"De ene bruiloft is de andere niet. En dat hebben jullie bij Salons De Lelie als geen andere bewezen. Het was super! Bedankt!"
Martine K. uit Kortemark
"Perfect kader en omgeving voor het plechtige communiefeest van onze dochter Siske en haar neefjes en nichtjes! Met het mooie weer konden we de receptie buiten houden en dat was een pluspunt! Bedankt Salons De Lelie!"
Marijke D. uit Alveringem
"De afscheidsmaaltijd van onze gepensioneerde medewerkers was werkelijk top! We komen zeker terug!"
Maarten B. uit Roeselare
" Dankzij jullie advies en service werd het jubileum van onze ouders een waar festijn! Bedankt!"
Karine V. uit Poperinge

Vraag vrijblijvend uw offerte aan