Privéfeest

Een privéfeest zelf organiseren is complex en uzelf komt meestal niet aan "feesten" toe.

Salons De Lelie zorgt voor uw privéfeest zonder zorgen. Of het nu gaat over een stijlvol bruiloftfeest, een gezellige huwelijksjubileum, een vrolijke babyborrel, een openluchtreceptie, een speels communiefeest of zelfs een verjaardagsfuif al dan niet vergezeld met walking dinner of standing lunch, bij ons komt u volledig aan uw trekken. En omdat kinderen nu eenmaal geen stilzitters zijn hebben wij een binnenspeeltuin zodat ook zij kunnen feesten in hun eigen leefomgeving.

U merkt het al, voor elke gelegenheid hebben wij de ideale zaal of locatie die het ideale kader schept om van uw privé feest een daverend succes te maken waar familie en vrienden nog lang zullen over spreken.

Maak dus snel en tijdig een afspraak, kom ons bezoeken en overtuig uzelf van onze mogelijkheden en expertise.

Testimonial

"Kwaliteit komt altijd boven drijven zegt men wel eens. En dat is bij jullie niet anders!"
Jos V. uit Diksmuide
"Eén woord voor jullie ondersteuning van ons evenement: super! We zijn absolute fan geworden!"
Ruben G. uit Kemmel
"Goede en correcte afspraken maken de beste vrienden! En dat was bij jullie meer dan ooit het geval! Dikke proficiat daarvoor."
Julia S. uit Middelkerke
"Toplocatie! Topbediening! Topmenu! Kortom TOP!"
Koenraad F. uit Passendale
"Het slechte weer zou écht een spelbreker geweest zijn maar dankzij jullie flexibiliteit en inventiviteit werd het 30 jarig bestaan van ons bedrijf toch een succes! En dat verdient onze oprechte waardering!"
Leona D. uit Brugge
"Julie hebben ons werkelijk in de watten gelegd tijdens onze jaarlijkse managersmeeting. We zijn en blijven onder de indruk van jullie aanpak! A job well done.
George G. uit Koksijde
"De ene bruiloft is de andere niet. En dat hebben jullie bij Salons De Lelie als geen andere bewezen. Het was super! Bedankt!"
Martine K. uit Kortemark
"Perfect kader en omgeving voor het plechtige communiefeest van onze dochter Siske en haar neefjes en nichtjes! Met het mooie weer konden we de receptie buiten houden en dat was een pluspunt! Bedankt Salons De Lelie!"
Marijke D. uit Alveringem
"De afscheidsmaaltijd van onze gepensioneerde medewerkers was werkelijk top! We komen zeker terug!"
Maarten B. uit Roeselare
" Dankzij jullie advies en service werd het jubileum van onze ouders een waar festijn! Bedankt!"
Karine V. uit Poperinge

Vraag vrijblijvend uw offerte aan